FEEST – PARTY – JUBILEUM

 

 5 Jaar Sjokadoo !!

08 Augustus 2015 zijn we kleinschalig gestart, maar na drie jaar groeide Sjokadoo letterlijk en figuurlijk haar huiskamer uit. Sinds de verhuizing naar onze nieuwe locatie Langstraat 38A zijn we enorm uitgebreid.

08 Augustus 2020 een echte theewinkel met meer dan 100 soorten losse thee op de planken. Daarnaast verkopen we meer smaken koffie, is het chocolade/bonbon assortiment uitgebreider en staat er in de kasten veel meer servies.

 Uiteraard schenken we nog steeds koffie en thee. In de winkel staan twee grote leestafels om plaats aan te nemen en met mooi weer buiten op ons kleine terras voor een lekker bakkie met eventueel gebak van de dag.

 Wij zijn na vijf jaar nog steeds ontzettend dankbaar om onze vaste klanten te begroeten in de winkel en we zien ook steeds meer nieuwe gezichten.

Dat maakt ons blij en zeer trots omdat blijkbaar niet alleen wij enthousiast zijn maar ook u. Daarom willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en het samen met u vieren.

De hele week van ons 5-jarig jubileum komen er waanzinnige aanbiedingen voorbij. Van woensdag 05 augustus t/m zaterdag 08 augustus 2020 is het FEEST bij SJOKADOO.

 

We houden u op de hoogte via email, facebook en instagram maar kom zeker langs in de winkel.

 

Feestelijke groetjes en tot ziens

Jolanda en Angelique

Hoe het begon

Sjokadoo arnemuiden oud

uitgegroeid tot

Sjokadoo Arnemuiden